Mitt hälsocafé i Malmö – Lediga lokaler?

Hej på er. Jag har funderat väldigt mycket på en sak under den senaste tiden. Var hittar man egentligen lediga lokaler i Malmö någonstans? Jag tycker att jag har letat nästan överallt. Det handlar om att jag behöver lediga lokaler i Malmö för att öppna ett hälsocafé. Tanken är att mitt café ska fokusera på både hälsa och träning. Inte som ett gym direkt, utan mer som ett ställe där man träffas före eller efter att man har tränat för att träffa andra med samma intresse som också gillar att träna. Kosten och menyerna skulle vara särskilt inriktade och hälsosamma, för de som vill kunna ta en fika utan att utplåna effekten av träningen genom att äta onyttigt många kalorier och för mycket socker.

Idén känns som att den skulle kunna passa, men den stora nöten att knäcka är ju frågan om lokalerna! Vem skulle inte vilja gå på ett så trevligt café efter träningen? Men utan några som helst lediga lokaler i Malmö blir det ju väldigt svårt att förverkliga denna idé! Att det ska vara så svårt att hitta lediga lokaler i Malmö förstår jag verkligen inte.

Nåja, det löser sig kanske. Bäst vore ju om man kunde hitta lokaler som går att bygga om snabbt och enkelt och som ligger nära ett befintligt gym, gärna till och med vägg i vägg. Läget känns betydligt viktigare än att lokalen har varit ett café förut. Ett café kan man ju driva ganska enkelt, däremot blir det mer problematiskt om man vill driva restaurang eftersom det medför ytterligare problem att ta hänsyn till om man lagar och säljer varm mat. Det gör ju att det blir mer fett och os från maten till exempel.

Nåja, det kan nog kanske ordna sig. Att hitta en ledig lokal borde inte vara så svårt, förr eller senare blir nog något ledigt. Jag hittar något.